A Tóalmási kolbász manufaktúra rendhagyóan megjelenik az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár-on. Találkozz velünk, ismerd meg csapatunk és kóstold meg legkülönlegesebb finomságainkat!
továbbA Tóalmási Kolbász Manufaktúra magyar családi vállalkozás, mely Húscsarnok Kft. néven 1993-ban alakult.
továbbCégünk több, mint 20 éve működő húsipari vállat, amely mára a Tápió-mente és a Galga-mente egyik legjelentősebb élelmiszeripari munkaadója.
tovább„Elhozzuk a fesztivált” címmel jótékonysági gasztronómiai eseményére készülnek a Gyengénlátók Általános Iskolában, Budapesten. Az intézmény udvarán fatüzelésű kemencében sütnek kenyeret fogyatékkal élő gyermekek 2017. május 13-án, immár a harmadik évben.
továbbA Tóalmási sonka hagyományos pácolással készül, ezért főzés előtt egy éjszakára tegyük hideg vízbe, hogy a sótartalom jól kiázzon belőle. Ezt követően tegyük fel főni hideg vízben és amikor a víz felforrt, rövid (5-10 perc) forrás után, öntsük le róla.
tovább2017. február 10-én és 11-én tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a böllérek találkozója Túrkevén!
tovább