Szeretném megköszönni az összes munkatársamnak a mindennapi, erőn felüli munkáját, amit
továbbHúsvéti receptajánló – A legízletesebb sonka elkészítésének fortélya
továbbA 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár alkalmából a Fölművelésügyi Minisztérium a Tóalmási Csípőskolbász termék elismeréseként miniszteri különdíjat adományozott.
továbbMinek örül egy hentes? Ha maga körül vidám, egészséges embereket láthat, akik rendszeresen visszatérnek hozzá, mert bizalmat szavaztak az ínyenceknek való húsételeknek, amiknek az elkészítésébe az ő szívét-lelkét beleadta… nincs ennél nagyobb öröm és büszkeség egy valódi magyar hentes számára.
továbbMinden étel jobb, amikor egy jó kis ízesítést kap, igaz? Ugyanez a helyzet a házikolbásznál is. Biztos ettél már előre csomagolt „műételt”. Ekkor el is határoztad, hogy ez volt az utolsó alkalom. Hogy miért? Mi Tóalmáson tudjuk a választ!
továbbGondolkodott már azon, hogy milyen úton is kerülnek a parasztsonka vagy kedvenc füstölt kolbászai, szalonnái az üzletek, húsnagykereskedések polcaira?
tovább