Hírek

Öröm a vevőnek, büszkeség a tóalmási henteseknek

Minek örül egy hentes? Ha maga körül vidám, egészséges embereket láthat, akik rendszeresen visszatérnek hozzá, mert bizalmat szavaztak az ínyenceknek való húsételeknek, amiknek az elkészítésébe az ő szívét-lelkét beleadta… nincs ennél nagyobb öröm és büszkeség egy valódi magyar hentes számára.

A meghatódott hentes

Tudom, hogy nem állunk mi, hentesek lágyszívű emberek hírében, de ez csak a látszat. Ha annyi öröm ér, mint amennyi bennünket, a Tóalmási henteseit idén az OMÉK-on, még elérzékenyülni is képesek vagyunk.

Soha még ennyi kedves érdeklődő, jó ízlésű vásárló nem vette körül a Tóalmási Húsüzem kiállítását, mint az idei vásárban. Az érdeklődés egyre nagyobb a hagyományos magyar ízek iránt, mert úgy tűnik, hogy az emberek végre megunták az ízfokozó műanyag aromákat, és eredeti hazai ételekre vágynak.

Örömünk, hogy mi visszahozhattuk az asztalukra mindazt, amit csak a szerencsésebb vidéki emberek kóstolhattak valamikor gyermekkorukban. A hagyományra tettünk fel mindent, és a hagyományban felhalmozott tudás nem hagyott cserben minket. Visszatért konyháinkba a tradíció.

Hálásak vagyunk nektek!

Köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik még tudják, hogy mi az igazán jó, és termékeinket másoknak is ajánlották. Az ízeinkkel győztük meg őket, és így lett messze földre visszhangzó sikertörténet a Tóalmási idei OMÉK-szereplése.

Díjat kaptunk, Tóalmási csípős szarvaskolbászunk díszokleveles kolbász! Köszönjük ezt a díjat, ami arra sarkall, hogy a minőségből továbbra se engedjünk soha, sőt túlszárnyaljuk minden eddigi teljesítményünket.

Köszönjük azt is, hogy ennyien meglátogattatok minket, és ennyi kedves emberrel szót tudtunk váltani, és hogy a finomságok ennyi szerelmesét meg tudtuk kínálni legjobb portékáinkból.

Nagy dolog, hogy a hagyományoknak, a magyar ízeknek ekkora sikere van, ami azt mutatja, hogy van miért folytatni, mert nem romlott el a hazai emberek ízlése, és még mindig arra vágynak, ami évszázadok óta a mi vidékünk bevált kedvence.

Az évszázados hagyományok sohasem hazudnak. Most úgy látszik, hogy eddig még soha nem látott mértékben kezdenek visszatérni a magyarok asztalára!

Vissza a hírekhez
Öröm a vevőnek, büszkeség a tóalmási henteseknek
Vissza a tetejére