Tóalmási Kolbász Manufaktúra

Jó ízléssel, szakértelemmel.

Tóalmási Kolbász Manufaktúra
Tóalmási Kolbász Manufaktúra

Kik vagyunk?

A Tóalmási Kolbász Manufaktúra magyar családi vállalkozás, mely Húscsarnok Kft. néven 1993-ban alakult. A több, mint 20 éve működő húsipari vállalatunk mára a Tápiómente és a Galgamente egyik legjelentősebb munkaadója. Közkedvelt termékünk, a Tóalmási kolbász az összes nagyvárosban kapható.  Márkánkat országosan ismertté tettük, termékeinket visszatérő vásárlóink töretlen bizalmának feleltetjük meg.

60 munkatárssal, felkészülten, családias hangulatban dolgozunk. 
Termékeinket szeretettel és nagy gondossággal készítjük.
Tisztán funkcionalista üzemkoncepció, KŐFÜSTÖLŐVEL.

Tóalmási kolbász – Tápiómente kincse

  • kolbászok
  • füstölt áruk
  • szalonnák,

A siker receptje

Tóalmási fűszervarázs. Ennyi, amit a húshoz hozzáadunk. Minden kolbászunk 100% valódi hús és szalonna.

Filozófiánk

Filozófiánk

Szakértelem. Szenvedély. Szeretet. Hisszük, hogy a kiváló alapanyag szakszerű, tiszta feldolgozása a hagyományos tóalmási ízvilággal ötvözve,minden fogyasztó kedvére való finomságot eredményez. Valljuk, hogy munkatársaink elhivatottsága, innovatív fejlesztéseink sikert hoznak partnereink számára is. 

Termékkoncepciónk

A tóalmási kolbász nagyon finom, karakteres ízvilágú, roppanós, magyar kolbász. Csípős, tüzes változatban is készítjük: sertés-, ló-, szürkemarha- és szarvashúsból egyaránt.  A Tóalmási ugyanakkor sokkal több, mint kolbász, hiszen feldolgozott húskészítményeink bőséges kínálatában egyaránt megtalálja a keresett alapanyagot a háziasszony, a vacsorát hobbiból készítő férj, a fogyókúrázó egyetemista és az egyszerűen csak éhes informatikus is. Innovatív termékszerkezetet hozunk létre azért, hogy a Tóalmási az igényes ember választása lehessen. Mert a Tóalmási, igényes. Hiszen kiváló alapanyagokkal és fűszerekkel készül. Igényes a kiszerelésre, a csomagolásra, az üzemre, a logisztikára és a kontrollingra egyaránt.

Alapértékünk a hagyományok tisztelete, vállalati arculatunkban a Tápiómente iparművészeti kincsét, a csipkét idézzük. Finoman.

Rólunk

Tóalmási mintaüzletünkben vevőkönyvet kezdtünk vezetni 2015 őszétől.

Pár hónap alatt nagyon sok kedves hozzászólás született. 

Köszönjük nektek ezúton is! 

 

„Imádjuk a húsboltot, szépek a lányok, finomak a kajcsik. Minden szuper!”


„Ma jártunk itt először, de biztosan nem utoljára. Nagyon ízléses a bolt, gazdag a választék. A hölgyek nagyon kedvesek, figyelmesek és főleg szakértők. Gratulálunk az idei OMÉK-díjhoz. További sikeres fejlesztéseket kívánok!”


„Mivel Tóalmáson szoktunk nyaralni, így többszörösen visszatérő „bűnözők” (vendégek) vagyunk. Hát erről a kedves húsboltról csupa jót és még jobbat tudunk mondani. Az ételek, a kiszolgálás fantasztikus. A mindig fülig érő, mosolygós, kedves, szimpatikus személyzetnek gratulálunk. Jó egészséget és további jó munkát kívánunk! Még visszajövünk!”


„Nemcsak az áru minősége kiváló, hanem a környezet és a kiszolgálás is első osztályú. Minta- és példaértékű! Szeretjük és ajánljuk minden barátunknak és ismerősünknek. Köszönjük!”


„Legutóbb a felújítás előtt jártam és vásároltam az üzletben pár évvel ezelőtt. Most lenyűgözött a gyönyörű, szép és tiszta üzlet, akárcsak a kedves eladónők. Gratulálok a vállalkozáshoz és további jó munkát kívánok minden munkatársnak. Kitartás!”


„Először is: vérprofi! Húsbolt és az igazi lacikonyha ilyen tökéletes kohéziója eddig számomra egyedülálló. Csak gratulálhatok Önöknek!”


„Budapestről jövünk, évente több alkalommal. A gyönyörű húsokon kívül az eladók kedvessége, udvariassága páratlan. A lacikonyha kínálata tökéletes. Sokáig szeretnénk élvezni a vendégszeretetet, ezért azt kívánom, az üzlet hosszútávon sikeres legyen! Köszönet az eddigiekért!”


„Galgahévízről érkeztünk a párommal. Ízlésesen berendezett a bolt, guszta a húsválaszték is. Az étel, amit itt elfogyasztottunk, nagyon finom volt. Az eladók nagyon kedvesek. További sok sikert kívánunk!”


„Ez a világ közepe és a vendéglátás csúcsa! Gyálról járunk vásárolni. Tisztaság és a kedvesség fogott meg bennünket, havonta jövünk nagyobb bevásárlásra, csak ide Tóalmásra.”


„Nagyon-nagyon szeretek ide járni, és itt vásárolni. Bármilyen kérésem van (szeletelés, darabolás, darálás…), készségesen és mindig kedvesen szolgálnak ki. Nem is beszélve arról, hogy mindig érdeklődnek gyermekeim és családom hogylétéről, miközben kiszolgálnak. Nagyon szépen köszönöm! Isten áldja meg az itt dolgozókat továbbra is!”


„Valamivel több, mint 20 éve ide járok, de nagyon sokszor jó árban, udvarias kiszolgálásban volt részem minden alkalommal. A felújítás után sem szálltak el az árakkal, gusztusos csomagolással vehetem meg az árukat. A dolgozóknak, vezetőknek kívánok további sikeres munkát és továbbra is fogok vásárolni Önöknél!”


„Budapestről szoktunk ide lejárni Tóalmásra és minden alkalommal betérünk ide. Minden alkalommal nagyon friss húsokat vásárolunk (szép az áru) és a frissensült-részlegben is  enni szoktunk és ott is minden friss és finom. A személyzet kedvességét külön szeretném kiemelni. Ide jó betérnünk!”


„Szintén Budapestről járunk ide vásárolni! Minden alkalommal elégedettek vagyunk a termékekkel, és a kedves kiszolgálással. Manapság nagyon ritka az ilyen.”


„Kedvenc hentesboltom! Mindig széles, jó minőségű a választék. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Kedvencem Timi, aki nagyon jó fej és minden agyament kívánságom teljesíti.”


„Kedves húsboltom! Nagy szeretettel járok ide, mert nagyon kedves a személyzet, csinosak a lányok. A választék nagyon jó! A választék nagyon jó! Mindig van mit vennem. Remélem, hamarosan jön a tiszai hal is, mert közeleg a karácsony. A tavalyiak nagyon finomak voltak. Biztos idén is hasonlóan jók és finomak lesznek. Tovább is ezen az úton, sok sikert kívánok hozzá!”


„Ötfős baráti társaságunk a két székesfővárosból, Budapestről és Bécsből kellemes másfél órát töltött a kedves személyzet és kiváló ízletes ételek jóvoltából. Életünkben most már van egy újabb biztos pont, ahova érdemes lesz mindig visszatérni. Tóalmáson, 2015-ben Katalin napjának előestéjén.”


„Tisztelt Vezetőség! Lehet, hogy furcsán fogalmazok, de Istennek legyen örök hála, hogy ilyen emberekkel vagyunk körülvéve. A kiszolgálók, illetve kollégájuk kifogástalan udvariasságuk adnak tanubizonyítékot, arra, hogy senki nem mondhat semmi rosszat, én 78 éves vagyok – amit nem akarok kimondani –, de abban a pillanatban, ahogy belépek ebbe az üzletbe, már jó napom van, mert csak szeretet vesz körül. Kérem önöket, méltóképpen részesítsék jutalomban, vagy amiben csak tudják, mert kivétel nélkül megérdemlik, kérem, hogy további jó egészséget sok sikert ennek a nagyon jó csapatnak és vigyázzanak rájuk!”


„Nagyon finomat ettünk, jól éreztük magunkat. Gyönyörű húst vettünk. A kiszolgálás elsőosztályú. Az eladók kedvesek és szépek, csinosak. Gödöllőről látogattunk ide, de nem utoljára. Ha erre járunk máskor is bejövünk.”


„Gödöllő-Nagykáta között útba esik jövet-menet. Köszönjük a jó ellátást, továbbra is számítunk Önökre.”


„Eger és Nagykáta közötti úton mindig megálltunk Tóalmáson, hogy gasztronómiai élményben gazdagodjunk, amit fotókkal meg is örökítettünk! A kiszolgálás baráti és mosolygós! :) Az ételek nagyon finomak! Húsáru meseszép! A lányok csinosak! A hírt visszük magunkkal Szegedre! Hasznos és boldog hosszú éveket kívánunk!”


„Sajnos már elköltöztem, de ide vissza járok vásárolni, és finomat enni, ha időm engedi, csak gratulálni tudok a csodás helyért, az osztályon felüli finomságokért és a kedves udvarias kiszolgálásért, ha benyit a vendég, úgy érzi hazajött és szeretettel várják.”


„Örömmel írok ebbe a könyvbe. Ezúton szeretném megköszönni a bolt dolgozóinak kedvességüket, kitartásukat, ahogy kiszolgálnak engem. További munkájukhoz sok sikert, kitartást kívánok. Boldog, békés karácsonyt és eredményekben gazdag újévet kívánok.”


„Évek óta járunk ide a feleségemmel vásárolni és mindig maximálisan elégedetten távoztunk az üzletből az alábbiak miatt:

1. a választék nagy és elsőosztályú

2. üzletük a világ bármelyik pontján élvonalban lenne

3. árfekvés igen kedvező a jó minőség mellett

4. a kiszolgálás (hölgyek és urak) nem első osztályú, hanem osztályon felüli

5. gratulálunk az üzlet tulajdonosának és az összes munkatársnak”


„Sűrűn járunk itt a családommal, a legnagyobb megelégedéssel. A tisztaság, az udvarias kiszolgálás páratlan. Köszönjük kedvességüket!”


„Dányról rendszeresen járunk át hozzátok, mindig kedves kiszolgálásban van részünk, és friss, finom áruval távozunk. Ide mindig jó betérni! Így tovább!”

Vissza a tetejére