Kolbászfélék

Tóalmási csípős szürkemarha kolbász

Kolbászfélék

A Tóalmási csípős szürkemarha kolbász félszáraz, hagyományos érlelésű, füstölt kolbász, mely szürkemarha hús, sertésszalonna, csípős őrölt fűszerpaprika, fokhagyma, pác-só, köménymag és étkezési só felhasználásával készült. Tartósítása természetes füsttel történik.
Jól szeletelhető, 30 mm átmérőjű sertés vékonybélbe töltött, 30 cm hosszúra pározott termék.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemesen füstölt, fűszeres húsé.
Száraz, hűvös helyen tartva szavatossága a csomagolástól számított 45 nap.

Termékünket itt rendelheted meg

Megnézem

Tóalmási bajoros grillkolbász

Kolbászfélék

A Tóalmási bajoros grillkolbász sertéshús, sertés szalonna, fokhagyma, bors, kömény, pác-só és konyhasó felhasználásával készül.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel.
10°C alatt tárolva a csomagolástól számított 8 napig áll el.

Megnézem

Tóalmási magyaros grillkolbász

Kolbászfélék

A Tóalmási magyaros grillkolbász sertéshús, sertés szalonna, őrölt pirospaprika, bors, fokhagyma, köménymag és konyhasó felhasználásával készül.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel.
10°C alatt tárolva a csomagolástól számított 8 napig áll el.

Megnézem

Tóalmási sütőkolbász

Kolbászfélék

A Tóalmási sütőkolbász sertéshús, szalonna, fűszerek és konyhasó felhasználásával készül.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel.
10°C alatt tárolva a csomagolástól számított 5 napig áll el.

Megnézem

Kérdése van?

Ez az infokérdés doboz.

Vissza a tetejére