A Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka csont nélküli nyers bőrös sertés lapockából készül, melyet érlelünk és füstölünk.
Az étkezési és pácsón kívül más adalékanyagot nem tartalmaz, tartósítása természetes füsttel történik.
Minden idegen íztől és illattól mentes, kizárólag a kellemes füstölt hús aromája lelhető fel benne.
Száraz, hűvös helyen tartva, a csomagolástól számított 45 napig áll el.
Termékünket itt rendelheted meg
MegnézemA parasztsonka igazi kuriózum! A világban számos módon készül füstölt sonka, de nálunk természetesen még mindig az évszázadok óta bevált recept szerint készült parasztsonka a legnépszerűbb. A sózás és füstölés technikája már igen régóta változatlan módja a tartósításnak, apáról fiúra száll a hagyománya. A parasztsonka egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy nagyon hosszú ideig tárolható és hogy isteni finom.
Termékünket itt rendelheted meg
MegnézemA magyar sonka régi tradíciókra épül. Gondos sózás, pácolás és persze a füstölés. A sertés combjának és lapockájának ilyen módon történő "tartósítása" a magyar parasztság évszázados gyökerekre épülő tradíciója. A jó sonkához idő kell! Üzemünk elegendő időt fordít évről évre a tökéletes húsvéti termékek előállítására. "Mi már karácsonykor a húsvétra készülünk. Szoktunk mondani."
Ez az infokérdés doboz.