Tóalmási csípős szarvaskolbász

Tóalmási csípős szarvaskolbász

Tóalmási csípős szarvaskolbász termékünk a 77. OMÉK Élelmiszer Díj Különdíjában részesült 2015. szeptember 25.-én!

A Tóalmási csípős szarvaskolbász félszáraz, hagyományos érlelésű, füstölt kolbász, mely szarvashús, sertésszalonna, csípős őrölt fűszerpaprika, fokhagyma, pác-só, köménymag és étkezési só felhasználásával készül. Tartósítása természetes füsttel történik.
Jól szeletelhető, 30 mm átmérőjű sertés vékonybélbe töltött, 15-18 cm hosszúra pározott termék.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemesen füstölt, fűszeres húsé.
Száraz, hűvös helyen tartva szavatossága a csomagolástól számított 45 nap.

Termékünket itt rendelheted meg

A vadon élő állatok, így a szarvas is, változatosabban táplálkoznak házi társaiknál, húsuk ezért egészségesebb, sok fehérjét és kevés zsírt tartalmaz. A szarvaskolbász magas élvezeti értékét a jó fűszerezés, a szarvashús sajátos zamata, valamint a gondos füstölés együttesen alakítja ki. A Tóalmási szarvaskolbász csípős változatát azoknak ajánljuk, akik a magyaros ízek pikánsabb változatát részesítik előnyben.

 

Tulajdonságok

félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék

Összetevők:
szarvashús 70%, sertés szalonna, fűszerek, nátrium-nitrit, étkezési só, természetes füst

Csomagolás Minőségét megőrzi (nap)*: sértetlen csomagolásban
45 nap

Kiszerelés:
lédig, csomagolva

Szállítási és tárolási hőmérséklet (°C): 
száraz, hűvös helyen

 

Tóalmási csípős szarvaskolbász

Kérdése van?

Vissza a tetejére