Tóalmási csípős szarvaskolbász

Tóalmási csípős szarvaskolbász

A Tóalmási csípős szarvaskolbász termékünk a 77. OMÉK Élelmiszer Díj Különdíjában részesült 2015. szeptember 25-n!

A Tóalmási csípős szarvaskolbász félszáraz, hagyományos érlelésű füstölt kolbász, mely szarvashús, sertésszalonna, csípős őrölt fűszerpaprika, fokhagyma, pác-só, köménymag és étkezési só felhasználásával készül. Tartósítása természetes füsttel történik.
Jól szeletelhető, 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, 15–18 cm hosszúra pározott termék.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemesen füstölt, fűszeres húsé.
Száraz, hűvös helyen tartva szavatossága a csomagolástól számított 45 nap.

Termékünket itt rendelheted meg

A vadon élő állatok, így a szarvas is, változatosabban táplálkoznak házi társaiknál, húsuk ezért egészségesebb, sok fehérjét és kevés zsírt tartalmaz. A szarvaskolbász magas élvezeti értékét a jó fűszerezés, a szarvashús sajátos zamata, valamint a gondos füstölés együttesen alakítja ki. A Tóalmási szarvaskolbász csípős változatát azoknak ajánljuk, akik a magyaros ízek pikánsabb változatát részesítik előnyben.

Tulajdonságok

félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék

Összetevők:
szarvashús 70%, sertésszalonna, fűszerek, nátrium-nitrit, étkezési só, természetes füst

Csomagolás minőségét megőrzi (nap)*: sértetlen csomagolásban
45 nap

Kiszerelés:
lédig, csomagolva

Szállítási és tárolási hőmérséklet (°C): 
száraz, hűvös helyen

Tóalmási csípős szarvaskolbász

Kérdése van?

Vissza a tetejére