Tóalmási csemege szarvaskolbász

Tóalmási csemege szarvaskolbász

A Tóalmási csemege szarvaskolbász félszáraz, hagyományos érlelésű, füstölt kolbász, mely szarvashús, sertésszalonna, őrölt fűszerpaprika, fokhagyma, pácsó, köménymag és étkezési só felhasználásával készül. Tartósítása természetes füsttel történik.
Jól szeletelhető, 30 mm átmérőjű sertés vékonybélbe töltött, 15-18 cm hosszúra pározott termék.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemesen füstölt, fűszeres húsé.
Száraz, hűvös helyen tartva szavatossága a csomagolástól számított 45 nap.

Termékünket itt rendelheted meg

A vadon élő állatok, így a szarvas is, változatosabban táplálkoznak házi társaiknál, húsuk ezért egészségesebb, sok fehérjét és kevés zsírt tartalmaz. A szarvaskolbász magas élvezeti értékét a jó fűszerezés, a szarvashús sajátos zamata, valamint a gondos füstölés együttesen alakítja ki.

Tulajdonságok

félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék

Összetevők:
szarvashús 70%, sertésszalonna, fűszerek, nátrium-nitrit, étkezési só, természetes füst

Csomagolás minőségét megőrzi (nap)*: sértetlen csomagolásban
45 nap

Kiszerelés:
lédig, csomagolva

Szállítási és tárolási hőmérséklet (°C): 
száraz, hűvös helyen

Tóalmási csemege szarvaskolbász

Kérdése van?

Vissza a tetejére