A Tóalmási csípős lókolbász félszáraz, hagyományos érlelésű, füstölt kolbász, mely lóhúst, sertésszalonnát, csípős őrölt fűszerpaprikát, fokhagymát, pácsót, köménymagot és étkezési sót tartalmaz. Tartósítása természetes füsttel történik.
Jól szeletelhető, 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, 30 cm hosszúra pározott termék.
Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemesen füstölt, fűszeres húsé.
Száraz, hűvös helyen tartva szavatossága a csomagolástól számított 45 nap.
félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék
Összetevők:
lóhús 70%, sertésszalonna, fűszerek, nátrium-nitrit, étkezési só, természetes füst
Csomagolás minőségét megőrzi (nap)*: sértetlen csomagolásban
45 nap
Kiszerelés:
lédig, csomagolva
Szállítási és tárolási hőmérséklet (°C):
száraz, hűvös helyen