Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka

Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka

A Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka csont nélküli nyers bőrös sertéslapockából készül, melyet érlelünk és füstölünk.  
Az étkezési- és pácsón kívül más adalékanyagot nem tartalmaz, tartósítása természetes füsttel történik.
Minden idegen íztől és illattól mentes, kizárólag a kellemes füstölt hús aromája lelhető fel benne.
Száraz, hűvös helyen tartva, a csomagolástól számított 45 napig áll el.

Termékünket itt rendelheted meg

A legízletesebb húsvéti sonka elkészítésének fortélya

A Tóalmási sonka hagyományos pácolással készül, ezért főzés előtt egy éjszakára tegyük hideg vízbe, hogy a sótartalom jól kiázzon belőle.Ezt követően tegyük fel főni hideg vízben és amikor a víz felforrt, öntsük le róla. A sonkára öntsünk egy másik, most már meleg vizet és ízlés szerint ízesítve (fokhagyma, babérlevél, vöröshagyma, koriander stb.) a húsleveshez hasonlóan lassú tűzön főzzük, míg elég puha nem lesz.

Fontos, hogy a kész sonkát a saját levében hűtsük ki, majd a főzőléből kivéve szeletelhetjük.

A recept alapján az összes Tóalmási füstölt termék elkészíthető!

Tulajdonságok

hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék

Összetevők:
nyers bőrös sertéslapocka csont és csülök nélkül, étkezési só, nátrium-nitrit, természetes füst

Csomagolás minőségét megőrzi (nap)*: sértetlen csomagolásban
45 nap

Kiszerelés:
lédig, csomagolva

Szállítási és tárolási hőmérséklet (°C): 
száraz, hűvös helyen

Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka

Kérdése van?

Vissza a tetejére