Hozzávalók 4 személyre
- 30 dkg Tóalmási sütőkolbász
- 3-4 evőkanál olaj
- 2-2 piros és zöld húsú paprika
- 4 vastag szelet sertéskaraj
- 20 dkg mozarella sajt
- só
a bundázáshoz
a sütéshez
Elkészítés
- A kolbászt az olajon elősütjük, majd ferdén vastagabb szeletekre vágjuk.
- A paprikát nagyobb szeletekre vágjuk.
- A hússzeletekbe zsebet vágunk.
- A töltelékhez sorban egymásra fektetünk egy szelet piros paprikát, kolbászt, egy szelet sajtot és zöldpaprikát és a zsebbe töltjük.
- Mindegyik hússzeletet ugyanígy töltjük meg majd összetűzzük.
- A húst kívül enyhén megsózzuk és a szokásos módon lisztbe felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő zsírban szép aranysárgára sütjük.
- Sült burgonyával tálaljuk.
Egy adag: 3486 kJ/834 kcal