Hozzávalók 4 személyre
- 1 kis vöröshagyma,
- 30 dkg Tóalmási füstölt házi sonka,
- 10 dkg Tóalmási füstölt csemegeszalonna,
- 1 dl tejföl,
- 1 evőkanál mustár,
- 1 evőkanál paradicsompüré,
- só,
- őrölt fekete bors,
- 8 szelet kenyér.
Elkészítés
- A megtisztított hagymát a sonkával és a szalonnával húsdarálón kétszer megdaráljuk.
- A húsos pépet a tejföllel, a mustárral, a paradicsompürével, egy kevés sóval és borssal összekeverjük.
- A szendvicskrémmel a kenyérszeleteket megkenjük és forró sütőben megpirítjuk.
- Amikor már majdnem kész, a sajttal megszórjuk, majd a sütőbe visszatoljuk és ráolvasztjuk.
Egy adag: 2340 kJ/560 kcal