Hozzávalók 4 személyre
- 10 dkg Tóalmási füstölt nyers tokaszalonna,
- 30 dkg lebbencstészta,
- 1 nagy vöröshagyma,
- 2 evőkanál pirospaprika,
- 50 dkg burgonya,
- 1 szál Tóalmási csípős szarvaskolbász,
- só.
Elkészítés
- A szalonnát kis kockára vágjuk majd a lebbencstésztát rászórjuk és aranysárgára pirítjuk.
- A finomra vágott vöröshagymát belekeverjük, a pirospaprikával meghintjük, majd egy kevés vízzel felöntjük.
- A kockákra vágott burgonyát és a karikára szeletelt kolbászt rátesszük.
- Annyi vízzel felöntjük, hogy az egészet ellepje, megsózzuk, majd óvatosan kevergetve kis tűzön készre pároljuk.
Egy adag:2263 kJ/542 kcal