Receptek

Slambuc

Hozzávalók 4 személyre

  • 10 dkg Tóalmási füstölt nyers tokaszalonna
  • 30 dkg lebbencstészta
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 2 evőkanál pirospaprika
  • 50 dkg burgonya
  • 1 szál Tóalmási csípős szarvaskolbász

 

Elkészítés

  1. A szalonnát kis kockára vágjuk majd a lebbencs tésztát rászórjuk és aranysárgára pirítjuk.
  2. A finomra vágott vöröshagymát belekeverjük, a pirospaprikával meghintjük, majd egy kevés vízzel felöntjük.
  3. A kockákra vágott burgonyátmés a karikára szeletelt kolbászt rátesszük.
  4. Annyi vízzel felöntjük, hogy az egészet ellepje, megsózzuk, majd óvatosan kevergetve kis tűzön készre pároljuk.

Egy adag:2263 kJ/542 kcal

Slambuc
Vissza a tetejére