Receptek

Paradicsomos–olívabogyós mozarellasaláta szürkemarha-kolbásszal

Hozzávalók 4 személyre

  • 20 dkg koktélparadicsom,
  • 1 római saláta,
  • 20 dkg minimozarella,
  • 15 dkg fekete olívabogyó,
  • 15 dkg Tóalmási csemege szürkemarhakolbász,
  • olívaolaj,
  • fehérborecet,
  • 1 csokor bazsalikom,
  • 1 csokor metélőhagyma.

Elkészítés

  1. A paradicsomokat félbevágjuk, majd az összetépkedett salátalevelekkel, a mozarellával, az olívabogyóval és a karikákra szeletelt kolbásszal tálba tesszük.
  2. Az olívaolajat az ecettel a finomra aprított bazsalikommal összekeverjük és a salátára locsoljuk, majd lazán összeforgatjuk.
  3. Metélőhagymaszálakkal díszítve táláljuk.

Egy adag: 1207 kJ/289 kcal

Paradicsomos–olívabogyós mozarellasaláta szürkemarha-kolbásszal
Vissza a tetejére