Receptek

Paradicsomos-olívabogyós mozarellasaláta szürkemarha kolbásszal

Hozzávalók 4 személyre

  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 1 római saláta
  • 20 dkg minimozarella
  • 15 dkg fekete olívabogyó
  • 15 dkg Tóalmási csemege szürkemarha kolbász
  • olívaolaj
  • fehérborecet
  • 1 csokor bazsakilom
  • 1 csokor metélőhagyma

Elkészítés

  1. A paradicsomokat félbevágjuk, majd az összetépkedett salátalevelekkel, a mozarellával az olívabogyóval és a karikákra szeletelt kolbásszal tálba tesszük.
  2. Az olívaolajat az ecettel a finomra aprított bazsalikommal összekeverjük és a salátára locsoljuk, majd lazán összeforgatjuk.
  3. Metélőhagymaszálakkal díszítve táláljuk.

Egy adag: 1207 kJ/289 kcal

Paradicsomos-olívabogyós mozarellasaláta szürkemarha kolbásszal
Vissza a tetejére