Receptek

Füstölt tarja zellersalátával

Hozzávalók 4 személyre

  • 50 dkg zeller
  • 2 alma
  • 1 citrom leve
  • 20 dkg főtt Tóalmási füstölt tarja
  • 2 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • 5 dkg aszalt vörös áfonya

Elkészítés

  1. A zellert és az almát meghámozzuk, az előbbit gyufaszálnyi csíkokra, az almát kockákra vágjuk, és a citromlé felével meglocsoljuk.
  2. A tarját falatnyi darabokra vágjuk. A joghurtot a maradék citromlével összekeverjük, sózzuk, borsozzuk és az almás zellerre öntjük, majd az áfonyával és a tarjával együtt lazán összeforgatjuk.
  3. Pirított kenyérrel tálaljuk.

Egy adag 976 kJ/234 kcal

Füstölt tarja zellersalátával
Vissza a tetejére