Hírek

Óriási újdonság Tóalmáson

Sertés és marha vágóhíd indult Tóalmáson!
Kedves vásárló, látogató!
Kurunczi János vagyok a Húscsarnok Kft. alapítója és immáron 28 éve gondoskodom arról, hogy kollégáimmal mindig tudjunk kiváló minőségű szárazkolbászokat, húskészítményeket biztosítani az önök asztalára.
Nagyon büszke vagyok A Tóalmási kolbász Manufaktúra csapatára kollégáimra, családomra, beszállítóinkra a hatóságokra és mindenkire aki segít abban, hogy önöknek nap mint nap legyen jó minőségű élelmiszer az asztalra.
Nemrégiben indítottuk Tóalmáson az új sertés-marha vágóhidat, ahol nagyon jó minőségű húsalapanyagot tudunk előállítani Magyarországon nevelkedett jószágok húsából.
Ezek a jó minőségű alapanyagok biztosítják, hogy a jövőben még kiválóbb minőségben tudjuk önöknek ezeket a húskészítményeket előállítani.
Köszönöm hogy figyelmet kaptam öntől és köszönöm, hogy termékeinket szeretettel és jó ízléssel fogyasztja mint ahogyan azokat mi is készítjük önnek.
Szeretettel: Kurunczi János alapító
 
Kedves vásárlónk sertés és marha vágóhíd indult Tóalmáson!

Kurunczi Viktor vagyok, a tóalmási vágóhíd vezetője. Óriási tervekkel és célokkal vártam az indulás pillanatát, ami 2021.04.14-én megvalósult az első vágási nap alkalmával.

A vágóhídon a legmodernebb gépeket és technológiákat használjuk és a szigorú HACCP előírásokat betartva üzemelünk, ezzel is biztosítva az állandó és kifogástalan minőséget.

 

Partnereink számára bőrös és tőke félsertéseket, bontott húsokat, belsőségeket és akár negyed marhákat is szállítunk országos lefedettséggel saját magaspályás autónkkal közvetlenül a tóalmási vágóhídról.

 

Célkitűzésem, hogy extra minőségű magyar sertéshús előállításával segítsem a munkáját és hozzájáruljak az Ön sikereihez.

Árajánlatért és további információkért keressen az alábbi elérhetőségek egyikén

▪ E-mail cím: viktor@vagocsarnok.hu
▪ Telefon: +36 20 203 4579

E-mail cím: viktor@vagocsarnok.hu

Telefon: +36 20 203 4579

 

Tisztelettel: Kurunczi Viktor

 

 

 

Vissza a hírekhez
Óriási újdonság Tóalmáson
Vissza a tetejére