Hírek

Új arculattal jelenik meg hús-nagykereskedésünk az OMÉK-en

Kidoboltatik: nagy vásár készül! Ha kikiáltónk volna, mint a régi időkben, akkor most ezt dobolná szerte a világban. A Tóalmási húsnagykereskedés holnap részt vesz az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásáron, az OMÉK-on. Ott is van a helye, hiszen ez a helyi termékek legrangosabb seregszemléje ma hazánkban. És ahogyan régen szépen felöltözött minden nyalka házasulandó legény és eladósorban lévő leány a vásárra, úgy ölt új ruhát a Tóalmási hús-nagykereskedés is.

De nem kell megijedni ettől a változástól, mert a hagyományosan finom ízen nem változtatunk semmit!  

Miért újul meg egy hagyományos húsnagykereskedés?

Nem csak az OMÉK kedvéért történik ám ez az arculati változás, bár meg kell vallanunk, hogy ezt a vásárt mi nagyon szeretjük, és méltó módon is fogjuk képviselni magunkat holnap. Csak azért veszünk magunkra mostantól új gúnyát, mert az jobban illik néha ahhoz a legényhez, aki a vásárba megy, és minél több leánynak szeretne tetszeni.
A Tóalmási húsnagykereskedés éveken át a hagyományos minőséget képviselte a gasztronómiában. De ahhoz, hogy ezt az élményt minél több kedves vevőhöz eljuttassa, nem riad vissza attól, hogy változtasson külsején, és még tetszetősebben jelenjen meg a vásárlók előtt. Mert ahogyan a mondás tartja: „A szem veled eszik!”

Holnaptól minden új lesz a Tóalmásinál

Egyetlen kivétellel: a magyaros ízvilágon nem változtatunk, hanem csak bővítünk. A Tóalmási húsnagykereskedésben és húsüzemben, bár szemünk világánál is jobban őrizzük a magyar hagyományokat, merünk újítani annak érdekében, hogy még több emberhez eljussanak a tartósítószermentes, adalékanyagok nélküli, természetesen finom és egészséges húsételek.
Új irányt veszünk tehát kommunikációnkban, és ezt fogjuk bejelenteni holnap az OMÉK-on. Nagyon bízunk benne, hogy új arculatunk, csinos megjelenésünk mindenkinek még jobban tetszeni fog. Bízunk abban, hogy hagyományőrző és egyre bővülő kínálatunk, mely szemnek-szájnak ingere, így kerülhet még több magyar család asztalára naponta.

Vissza a hírekhez
Új arculattal jelenik meg hús-nagykereskedésünk az OMÉK-en
Vissza a tetejére