Hírek

Miért is jó a Tóalmási Kolbász Manufaktúra csapat tagjának lenni?

A több mint 20 éve működő magyar családi vállalkozásnál, a Tóalmási Kolbász Manufaktúránál fontosnak tartjuk, hogy a kemény munka mellett megteremtsük dolgozóink számára a családias hangulatot.

Termékeinket ezáltal szeretettel és nagy gondossággal készítjük. Épp ezért, most szerettük volna megtudni és betekintést nyerni a dolgozói szemszögbe, hogy miért is olyan jó a kolbásztöltés oszlopos tagjának lenni, a füstölőben figyelemmel kísérni a heti több tonna áru megfüstölését, vagy a csomagoló részleg vezetőjének lenni, ahol nagy pontossággal és precízséggel készítik össze a boltok áruját?

A húsipar dolgozói számára 2 kérdést tettünk fel, amelyre nagy örömmel érkeztek a válaszok:

Miért szeretsz a Húscsarnok Kft.-nél dolgozni?

  • Megbízható kollégák, jó csapat, pörgös munka, jó és pontos bérezés
  • Jó a társaság, gyorsan telik az idő, sok tapasztalatot tudok szerezni
  • Idős korom ellenére naponta szerzek új tapasztalatokat, tudok fejlődni fizikálisan is és szakmailag is
  • Nem kell messzire utazni és nem kell gyomorideggel bemenni
  • A jelenlegi csapat jó, országszerte elismert termékeket gyártunk, mindenhol elismerően szólnak a Tóalmási Manufaktúra által forgalmazott füstölt termékekről
  • Jó munka körülmények és szuper kollégák, főnökség
  • Egy nagy család része lehetek, kölcsönösen segítjük egymást a munkában
  • Családias légkör, egymással tisztelettel beszélünk, van összetartás, megbecsült embernek érzem itt magam, ami motivál a napi feladatokban, kíváncsiak a véleményünkre
  • Legfontosabb egy munkahelyen a légkör, tisztelettel beszéljünk egymással, összetartó csapat

Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

  • Az áru összekészítése és címkézése a boltoknak
  • Változó a munkakör és nem monoton
  • Azt csinálhatom, amit szeretek és érdekel a kezemből kiadott munkámnak a végterméke, büszke vagyok a szép és hibátlan árura
  • Úgy érzem a főnökeim és munkatársaim bizalmát élvezem, ezáltal önállóan végezhetem a munkámat
  • Szeretem, amit csinálok és szeretek egyedül dolgozni
  • Gyermek korom óta foglalkoztatott a húsfeldolgozás és a vele való hentes szakma
  • Olyan munkafolyamatot végezhetek, amit szeretek csinálni, szeretek hússal dolgozni
  • Azt szeretem a legjobban, hogy az egész csapat olyan, mint egy nagy család
Vissza a hírekhez
Miért is jó a Tóalmási Kolbász Manufaktúra csapat tagjának lenni?
Vissza a tetejére