Hírek

Sirha 2018 kiállításon jártunk

Tóalmási Húscsarnok Kft a 2018 Sirha élelmiszeripari kiállításon

A pálinkák mellett a húsipar is jelen volt a szakkiállításon. A legjobb benyomást a Tóalmási Húscsarnok keltette, Kurunczi János remek kolbászokat mutatott be, még lókolbászt is kóstoltatott velem, ami nagyon ízlett, pikáns volt. forrás: alomutazo.hu

 

 

 

„A régió élelmiszeripari és vendéglátóipari-ágazatban dolgozó szakemberei számára a Sirha Budapest szakkiállítás kihagyhatatlan esemény, itt találkozik a szakmai közönség a szektor legjavával, újdonságaival. A gasztronómiát, a szállodaszektort, a vendéglátást, az élelmiszer-kereskedelmet, a sütőipart és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatást lefedve, a Sirha Budapest olyan esemény, amely összehozza az élelmiszeripari szolgáltatások és a gasztronómia minden ágazatát, lehetőség ad a különféle szektorok képviselőinek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, üzleteket kössenek. A bemutatott termékkínálaton túl kiemelkedő szerepe van ebben a színes programkínálatnak, a szakmai előadásoktól, bemutatóktól kezdve a közétkeztetésben dolgozó szakácsok, a cukrászok, a baristák versenyéig. Nem tagadhatom, hogy elfogult vagyok, a számos program közül hozzám a Bocuse d’Or verseny áll legközelebb, hiszen a legutóbbi Sirha Budapest adott otthont annak a csodálatos versenynek, aminek eredményhirdetésén Európa legjobbjaként a magyar csapat léphetett a dobogó legfelső fokára. Az idei Sirha Budapesten a következő magyar csapat kiválasztása zajlik majd. Hasonló sikereket kívánok nekik is, ahogyan a kiállítás minden látogatójának és kiállítójának!”

Hamvas Zoltán

 

Vissza a hírekhez
Sirha 2018 kiállításon jártunk
Vissza a tetejére