Hírek

Roppanós kolbász és sok szeretet! Várunk az OMÉK-en!

Ha igazán finom és magyaros kolbászra vágysz, amilyet még nem kóstoltál, akkor most gyere ki az OMÉK-re! Keress meg minket a vásári forgatagban, hadd mutassuk meg neked ott helyben, hogy milyen az a kolbász, ami messze földön híres, mert egyedülállóan jóízű.

Ismerkedj meg a kolbászok királyával!

Nem akármilyen portékát kínálunk mi neked. Eredeti parasztos gasztronómiai művészetünk alapja a hazai néphagyomány. Olyan ízek ezek, amikért sokan a fél világot beutazzák, csak hogy ilyen eredeti népi konyhaművészetre leljenek.

Az OMÉK-re kihordtuk minden ritka kincsünket, a legfinomabb falatokat, hogy megmutassuk a világnak mindazt, amit tudunk. Igazi „terülj-terülj asztalkámat” készítettünk neked.

A helyszínen olyasmit láthatsz, amitől szemed-szád eláll. Személyesen is találkozhatsz azokkal a mesterekkel, akiknek mindenük a tradicionális magyar konyha és annak elhagyhatatlan összetevője, a finom húsételek gazdag kínálata.

Itt megismerkedhetsz a kolbászok királyával, a Tóalmásival!

 

Meghívunk egy kóstolóra

Ez a kolbász, amit mi kínálunk neked, nem adalékanyagokkal, ízfokozókkal és készül. Ki se mernénk állni ilyesmivel az OMÉK közönsége elé.

Ebben a kolbászban bizony évszázadok hagyománya és tapasztalata van az íz mögött, éppen a hazai ízléshez igazítva. Mi azt mondjuk, hogy a magyar ember arra született, hogy ilyet egyen.

De mit sem érnek itt a szavak. Itt a gyomor és az íz diktál. Hát a legjobb lenne, ha máris fognád magad, és elindulnál, amíg még kint vagyunk. Megismerkednél a valódi mesterekkel, kóstolót kapnál a finom portékából, és ha kedved tartja, még vásárolhatnál is, amennyit csak kívánsz.

Minden, mi szem-szájnak ingere

Másféle helyi specialitásokhoz is értünk ám! Mindenhez, amit csak kívánni lehet. Képzeld el, hogy már egy-két óra múlva kóstolhatod a csülökhúst, csíkozott oldalast, házi sonkát, tarját, kolozsvári szalonnát és minden egyebet.
Aromáinkban az égvilágon semmi idegen illat, íz nincsen, csak a hagyomány zamata és a gasztronómiai hozzáértés érződik rajtuk. Ilyent nem esznek csak a legnagyobb ínyencek ünnepnapkor – és te ehetsz az OMÉK-en, ha felkeresel minket, a Tóalmásiékat.

 

 

Vissza a hírekhez
Roppanós kolbász és sok szeretet! Várunk az OMÉK-en!
Vissza a tetejére