Hírek

Mi a Tóalmási kolbász sikerének titka?

Tradíció – Biztos vagyok benne, hogy találkoztál már a Tóalmási kolbász névvel, miközben valamelyik bevásárlóközpont húsos standjánál szemügyre vetted az árukínálatot. A Tóalmási kolbász már 20 éve megtalálható a boltok polcain, képviselve ezzel a hagyományos ízvilágot.

Speciális elkészítési módjának köszönhetően úgy gondoljuk, hogy ma már a kolbászkészítés meghatározó alakjává vált húsüzemünk.

Sokszínűség – kolbászból is változatosan

A választék igazán sokszínű. A vásárlónak lehetősége nyílik arra, hogy 9 féle kolbászkülönlegességből válasszon. Mind jól ismerjük a standard csemege, csípős vagy tüzes kolbász megkülönböztetést. Na de ennél egy kicsit mélyebbre kell ásnunk. Kóstolni lehet szarvaskolbászt, lókolbászt, sőt szürkemarhakolbászt is.

Diétázol? Ez sem lehet kifogás

Már csak azért sem, mert a szarvaskolbász, ami nevéből eredően szarvashúsból készül, rendkívül sok fehérjét és kevés zsírt tartalmaz. Így azoknak sem kell megvonniuk maguktól a finom kolbászfalatkákat, akik éppen diétáznak, ugyanakkor viszont élnek-halnak a hagyományos magyaros ízekért.

Bizalom

Nagyon fontos a sikerhez, hogy a vásárló tudja, mire számíthat. Ha minden egyes alkalommal a megszokott finom íz jut el hozzá, akkor biztos, ami tuti, hogy legközelebb is ugyanazt a terméket, gyártót fogja választani. Hogy miért? Azért, mert kiépült a bizalom. A bizalom megléte nélkül elképzelhetetlen a siker. A Tóalmási kolbász már elnyerte fogyasztók bizalmát, mert minden egyes alkalommal ugyanazt a szenzációs ízt nyújtja, amelyet a vásárlók már megszokhattak. Így nem éri őket csalódás.

Egyre több helyen

Egyre könnyebben vásárolhatjuk meg a Tóalmási kolbászt. Több szupermarketben is megtalálhatóak már a Tóalmási Húsüzem termékei, valamint szinte biztosan találkozhatunk velük a vásárcsarnokokban is. Ezen kívül a húsüzem márkaboltjában is kedvünkre válogathatunk a finomabbnál finomabb áruk között.

El ne felejtsük: MAGYAR

A boltokban mindenféle termékkel találkozunk. Ma már a termékek származási helye is igen különböző. Sokan megvásárolják a külföldit, mert azt jobb áron kínálják. De nem szabad elfelejteni, magyarok vagyunk, a magyaros ízeket szeretjük. Nem beszélve arról, hogy a magyar termékek nagy múlttal rendelkeznek, ellenőrzött körülmények között készülnek.

Valódi magyaros ízt úgysem fog nekünk produkálni egy külföldi gyártó, ezért választunk olyat, amit már ismerünk. Ezért választjuk a Tóalmási kolbászt.

Ha tetszett a cikk, és jobban meg szeretnéd ismerni a Tóalmási Húsüzem kolbászkínálatát, akkor ne habozz, kattints a linkre.

Vissza a hírekhez
Mi a Tóalmási kolbász sikerének titka?
Vissza a tetejére