Hírek

Mesés hungarikumok húsnagykereskedése

Húsnagykereskedések nyitnak-zárnak, csak kevés maradandó. Termékeik sokszor érdekesek és újak, csak éppen nem mindig találják el a magyaros ízlést. A Tóalmási húsnagykereskedés – mely egyre nagyobb lesz – titka nem a kísérletezgetés, a korszerűség kedvéért való újítás.

Hagyományőrzők ők, akik büszkén vállalják azt, hogy semmin sem változtatnak, itt a kolbász is olyan, mint ami évszázadok óta bevált.

A hagyományban ugyanis a legmélyebb bölcsesség bújik meg. Sohasem véletlenül lesz valami hagyománnyá. Hanem úgy válik csak azzá, ha benne olyan értékes tudás gyűlt már össze, ami a maga területén felülmúlhatatlan.

Egy húsnagykereskedés, ami nem „kísérletezik” a vevőn

Korszerűséget hajszoló korunkban el se hisszük már, hogy van ilyen. Amin nem lehet javítani, és amit úgy kell hagyni. Pedig a hungarikumok, amikre a legbüszkébbek vagyunk, és amikért világszerte ismernek, éppen ilyenek. Változtassuk csak őket, és máris tönkremennek! Hát ezt bizony nem szabad.

Úgyhogy a Tóalmási húsnagykereskedés nem véletlenül engedi meg magának, hogy ilyen merészen hagyományos legyen, és hogy igen bátran vállalja is ezt. A magyar emberek ízlése követeli meg, hogy visszatérjenek a legrégibb ízekhez, amelyek receptjei sokszor az idők homályába vesznek.

„Minek kísérletezzünk be nem vált receptekkel, ízfokozókkal és adalékanyagokkal, ha egyszer úgyis a régi magyaros az igazi?!” Ezt a felfogást tükrözi a Tóalmásiban minden.

A korszerűen hagyományos ízek

A hungarikumoknak ez a tisztelete és a gasztronómiai hagyományőrzés azonban a Tóalmási hús-nagykereskedésben nem holmi keresett póz, se nem turistáknak való, giccsesen falusias utánzat. A Tóalmási bizony nem olyan bolond, hogy divatbolond legyen, de halad a korral, mert a kínálatát folyamatosan bővíti, és arculatát jelenleg is korszerűsíti.
Ez a bővítés azonban a mi hagyományunk rejtett gazdagságának még mélyebbre nyúló felfedezését jelenti – és nem a magyar ízvilágtól való búcsúzást.

A furcsa az, hogy éppen ezzel a hagyományos hozzáállással lehet ma valaki igazán korszerű. Hiszen az emberek ma már szerte a világon a természetességet, a bio termékeket és a helyi specialitásokat keresik. Ez igazi magyar húsnagykereskedés is úgy modern tehát, hogy csakis a hagyományos ízekkel és a magyar vásárlóval törődik.

A Tóalmási húsnagykereskedés termékeinek teljes választékát a mintaboltban ismerheti meg.

Vissza a hírekhez
Mesés hungarikumok húsnagykereskedése
Vissza a tetejére