Hírek

Még mindig a tradicionális házikolbász a legjobb

A kedvence a házikolbász, de már nem olyan az íze, mint egykor? Nem szeretne tartósítószerekkel kezelt húst fogyasztani? Válassza a hazai hentesüzletek termékeit.

Még mindig a tradicionális házikolbász a legjobb

Mára már minden szupermarketben elérhetőek a különböző országok konyháinak csodái, különleges készítményei, de valljuk be: a hazai füstölt házikolbászt nem tudja pótolni semmi.
Korántsem mindegy, hogy milyen minőségű és milyen körülmények között készült termékeket fogyaszt, hiszen az ízek között is óriási a különbség.

Ha valóban igazi házikolbászt szeretne, vásárolhat hentes üzletekben is, ahol nem csak a minőségre, de az ízre is garanciát vállalnak!

Mitől lesz egy házikolbász valóban régi ízeket idéző, tradicionális csemege?

A titok a hagyományos, lassú pácolásban és a hideg füsttel való kőfüstölésben rejlik. Ha ez megvan, biztos lehet benne, hogy az ízhatás sem marad el.

Ha Önnek az egészség és a minőség is fontos, érdemes odafigyelnie, hogy mit tartalmaz a megvásárolni kívánt házikolbász.
A hagyományos technológiával készült, hentes üzletekben kapható, gondos munkával készített húskészítmények gyártása során a feldolgozók nem használnak adalékanyagokat, allergén anyagokat.

Ha ilyet vásárol, akkor megnyugodhat, hogy semmiféle „műanyagot” nem juttat a szervezetébe, nem mérgezi tartósítószerekkel magát.
Hiszen ahogy a mondás is szól: Az vagy, amit megeszel!

Mi jellemzi a hentesüzletben vásárolt termékeket?

  • ellenőrzött minőségű, hazai alapanyagokból készül, ami biztosít a hús frissessége is;
  • tiszta, higiénikus környezetben készülnek a házikolbászok és egyéb termékek, ahol az előírásokat mindig fokozottan betartják. Ráadásul vásárolni is kellemes, hiszen a hipermarketekkel ellentétben az eladó beszélgetni is tud a termékekről;
  • a termékek mindig frissek, semmilyen felesleges adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaznak;
  • mivel a legjobb alapanyagokból, hagyományos módon készül a házikolbász, így biztos lehet benne, hogy pont azt az ízvilágot kapja vissza, melyet utoljára talán a gyermekkorában érzett;
  • elérhető áron juthat magasabb minőségű termékekhez. 

És hogy mi is a hazai hentesüzletek célja?

Az elégedett vásárló. A mennyiség helyett a minőség a fontos. Így biztos lehet benne, hogy a kedvenc házikolbásza pont olyan megbízható, mintha saját maga készítette volna el.

Ha szeretné újra élvezni a régi, tradicionális ízeket, látogassa meg a Tóalmási Húsüzem üzletét, és fedezze fel a különbséget a minőségi hazai termékek és a tömegtermelésre készült termékek között.

Vissza a hírekhez
Még mindig a tradicionális házikolbász a legjobb
Vissza a tetejére