Hírek

Dolgozz nálunk!

Cégünk több mint 20 éve működő húsipari vállat, amely mára a Tápiómente és a Galgamente egyik legjelentősebb élelmiszeripari munkaadója.

Tóalmási kolbász márkánk országosan ismert. Szakértelem, szenvedély, szeretet jellemzi csapatunkat. Sikerességünket az is igazolja, hogy számos díjjal és elismeréssel jutalmaztak bennünket, emellett több lovagrend és érdemrend büszke birtokosai is lehetünk.

Minőségi szárazkolbászokat és füstölt húsokat előállító Tóalmási húsüzemünk 15 éves múlttal rendelkező mintaboltjába keresünk munkatársat.

Munkatársainkkal nap mint nap azért dolgozunk, hogy a hozzánk érkező vásárlóinkat a legjobb húsokkal, élelmiszerekkel, a legmagasabb színvonalon és korrekt árakon tudjuk kiszolgálni.

Olyan személyt keresünk, aki szívesen és udvariasan szolgálja ki vásárlóinkat, valamint igényes a környezetére, akár az esztétikusan feltöltött pultokra, hűtőkre, tisztán tartott munkaeszközökre, személyi higiéniájára. Fontos, hogy magadénak érezd a kitűzött célokat, hogy precízen pontosan kellő odafigyeléssel végezd a munkád, és szeresd ezt a kiváló csapatot, akikkel együtt dolgozhatsz, és vevőinket, akikért nap, mint nap mindent megteszünk!

A jelentkezéshez kattins ide!

Vissza a hírekhez
Dolgozz nálunk!
Vissza a tetejére