A Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka csont nélküli nyers bőrös sertéslapockából készül, melyet érlelünk és füstölünk.
Az étkezési- és pácsón kívül más adalékanyagot nem tartalmaz, tartósítása természetes füsttel történik.
Minden idegen íztől és illattól mentes, kizárólag a kellemes füstölt hús aromája lelhető fel benne.
Száraz, hűvös helyen tartva, a csomagolástól számított 45 napig áll el.
Termékünket itt rendelheted meg
MegnézemA parasztsonka igazi kuriózum! A világban számos módon készül füstölt sonka, de nálunk természetesen még mindig az évszázadok óta bevált recept szerint készült parasztsonka a legnépszerűbb. A sózás és füstölés technikája már igen régóta változatlan módja a tartósításnak, apáról fiúra száll a hagyománya. A parasztsonka egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy nagyon hosszú ideig tárolható és hogy isteni finom.
Termékünket itt rendelheted meg
MegnézemA magyar sonka régi tradíciókra épül. Gondos sózás, pácolás és persze a füstölés. A sertés combjának és lapockájának ilyen módon történő „tartósítása” a magyar parasztság évszázados gyökerekre épülő tradíciója. A jó sonkához idő kell! Üzemünk elegendő időt fordít évről évre a tökéletes húsvéti termékek előállítására. „Mi már karácsonykor a húsvétra készülünk.” – szoktuk mondani.
Ez az infokérdés doboz.