Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka

Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka

A Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka csont nélküli nyers bőrös sertés lapockából készül, melyet érlelünk és füstölünk.  
Az étkezési és pácsón kívül más adalékanyagot nem tartalmaz, tartósítása természetes füsttel történik.
Minden idegen íztől és illattól mentes, kizárólag a kellemes füstölt hús aromája lelhető fel benne.
Száraz, hűvös helyen tartva, a csomagolástól számított 45 napig áll el.

Termékünket itt rendelheted meg

A legízletesebb húsvéti sonka elkészítésének fortélya

A Tóalmási sonka hagyományos pácolással készül, ezért főzés előtt egy éjszakára tegyük hideg vízbe, hogy a sótartalom jól kiázzon belőle.Ezt követően tegyük fel főni hideg vízben és amikor a víz felforrt, öntsük le róla. A sonkára öntsünk egy másik, most már meleg vizet és ízlés szerint ízesítve (fokhagyma, babérlevél, vöröshagyma, koriander, stb.) a húsleveshez hasonlóan lassú tűzön főzzük, míg elég puha nem lesz.

Fontos, hogy a kész sonkát a saját levében hűtsük ki, majd a főzőléből kivéve szeletelhetjük.

A recept alapján az összes Tóalmási füstölt termék elkészíthető!

Tulajdonságok

hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék

Összetevők:
nyers bőrös sertés lapocka csont és csülök nélkül, étkezési só, nátrium-nitrit, természetes füst

Csomagolás Minőségét megőrzi (nap)*: sértetlen csomagolásban
45 nap

Kiszerelés:
lédig, csomagolva

Szállítási és tárolási hőmérséklet (°C): 
száraz, hűvös helyen

 

 

Tóalmási füstölt bőrös kötözött sonka

Kérdése van?

Vissza a tetejére