Hírek

Ünneplőt ölt a Tóalmási hús nagykereskedés

Az adventi időszak beköszöntével a hentesek kirakatait nézegetve egyre gyakrabban jutna eszünkbe a vidám karácsonyi nóta sorai: „Van-e kolbász a padláson? Ha nincs a kolbász a padláson, nem ér semmit a karácsony!”

Profán kis nóta ez, amelynek látszólag nem is annyira az egyházi ünnephez, mint inkább a hasunkhoz van köze. De félreértés ne essék! A meghitt ünnepléshez az önfeledt vidámság, egy kis lazítás és az öröm is ugyanúgy hozzátartozik, mint a komolyság.

Azért, hogy ezt az örömteli hangulatot már most, a karácsonyi szezon elején eléd varázsoljuk, ünneplőbe öltöztettük hús nagykereskedésünket. Ezzel várjuk az év legnagyobb ünnepét a Tóalmásinál!

Húsnagykereskedés a javából

A tóalmási üzletünk hangulata már most a karácsonyt idézi, amikor bőségesen lehet örülni az ünnep minden pillanatának, és az asztalok csak úgy roskadoznak a sok finomság súlya alatt.

Ilyen csinos húsnagykereskedést még nem látott a világ! De egy dologra figyelmeztetnünk kell! Nem tudod megúszni úgy az ünnepváró kiruccanást, hogy ne kezdj el falatozni, miközben hangulatos karácsonyi berendezésünkben gyönyörködsz.

A terített asztalok étvágygerjesztő pirosa, a téli időben otthonos melegséget sugalló karácsonyi díszek mind-mind azt juttatják eszünkbe, hogy milyen jó is lesz majd újra együtt lenni a családdal 24-n este a gazdagon terített asztal körül.

Sosem lehet elég korán elkezdeni a készülődést

Ezért azt tanácsoljuk, hogy meríts tőlünk már most egy kis ihletet az ünnepre. Egy év rohanás, fáradság után ez mindannyiunkra ráfér.

Ha betérsz hozzánk, nemcsak a karácsonyi hangulat idei első igazi rezzenéseit tudjuk garantálni, hanem mindazt a jókedvet, derűt is, amiről vendégkönyvünk legújabb bejegyzései, és a hozzád hasonló vásárlóink lelkesen így vallanak:

„Imádjuk a húsboltot, szépek a lányok, finomak a kajcsik. Minden szuper!”
 
„Hát erről a kedves húsboltról csupa jót és még jobbat tudunk mondani. Az ételek, a kiszolgálás fantasztikus. A mindig fülig érő, mosolygós, kedves, szimpatikus személyzetnek gratulálunk. Jó egészséget és további jó munkát kívánunk! Még visszajövünk!”

„Nemcsak az áru minősége kiváló, hanem a környezet és a kiszolgálás is első osztályú. Minta és példaértékű! Szeretjük és ajánljuk minden barátunknak és ismerősünknek. Köszönjük!”

„Legutóbb a felújítás előtt jártam és vásároltam az üzletben pár évvel ezelőtt. Most lenyűgözött a gyönyörű, szép és tiszta üzlet, akárcsak a kedves eladónők. Gratulálok a vállalkozáshoz és további jó munkát kívánok minden munkatársnak. Kitartás!”

Vissza a hírekhez
Ünneplőt ölt a Tóalmási hús nagykereskedés
Vissza a tetejére