El lehet képzelni tehát, hogy milyen színvonalú a magyar kolbászok versenye. Elég, ha annyit mondok, hogy aki ebben a műfajban a nemzeti bajnokságon díjnyertes, az a VB-színvonalú pályán sem utolsó.
Kolbászunk az OMÉK-en
Amellett, hogy különdíjas lett a Tóalmási szarvaskolbásza, amiről mi magától értetődően csak a legnagyobb öröm hangján nyilatkozhatunk, legalább annyira jó volt érezni azt az érdeklődést, ami a vásárban mindvégig körülvett.
Éreztük azt, hogy milyen sokaknak fontos ma hazánkban az, ami számunkra is a kezdetektől fogva iránymutató volt, amikor családi vállalkozásunkat felépítettük, és sikerre vittük. Nem más ez, mint a hagyományos ízlés szerinti, egészséges táplálkozás. Az olyan étkezés, ami nemcsak létszükséglet, hanem öröm is.
Mindaddig, amíg a magyar emberek törődnek azzal, hogy mit esznek, nincs baj. Nem kell őket félteni. Mert a finom falatok iránti érdeklődés cselekvőképes erőről és életörömről árulkodik.
Hát ez volt az idei OMÉK másik nagy örömhíre és tanulsága számunkra.
Miért nyert a szarvaskolbász?
Azt mondják, az életben nem árt néha az esetleges kudarcokat elemezni. De szerintünk azon is érdemes elgondolkodni, hogy mit csinálunk jól, hiszen ez egyértelmű visszajelzés arra nézve, hogy merre-hogyan tovább.
Sejtjük is, hogy miért lettünk mára országszerte népszerűek. Ha bárki utánozni akarna, csak rajta. Mi szívesen felfedjük a titkunkat.
Szarvaskolbászunk aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemesen füstölt, fűszeres húsé. „Ennyi” az egész.
Ugyanígy van ez az összes többi Tóalmási termék esetében is. Tartósításuk természetes füsttel történik, és a kiváló alapanyaghoz mi csak a szükséges helyi fűszereket adjuk hozzá.
Kíváncsi vagy rá hogy mi vár rád, ha kipróbálod? Vess egy pillantást virtuális kolbász-kirakatunkba!
Vissza a hírekhez