A nyílt nap 9 órakor kezdődött, amit egy gyors regisztráció és beöltözés követett.
Miután beléptünk az üzembe, Kurunczi Viktor bemutatta az összes helyiséget, munkaállomást és a gyártási folymatokat. Legnagyobb sikere a füstölőnek volt. Ez a csomagolás előtti utolsó folyamat, ami ahhoz szükséges, hogy a tartósítószer mentes termékek sokáig élvezetesen fogyaszthatók legyenek és megkapják a különleges füstölt ízvilágot.
A körbevezetés után ajándékcsomaggal és egy finom ebéddel kedveskedtünk vendégeinknek, ahol megkóstolhatták a többszörösen díjnyertes grillkolbászainkat is.
Látogatóink nagy számban képviselték magukat és nemzetközi eseménnyé avanzsálták rendezvényünket, melyet ezúton is köszönünk. Többen érkeztek Svédországból, Írországból, Németországból és Svájcból is.
Az eseményt Facebook-oldalunkon – Tóalmási kolbász - Jó ízléssel, szakértelemmel – publikáltuk
Vissza a hírekhez