Hírek

Nem kell megvárni a karácsonyt a füstölt oldalassal

Nem szentségtörés ez. Miért várnánk meg a legfinomabb ünnepi ételekkel magát az ünnepet, ha már hamarabb kedvünk szottyan rájuk? Például a házikolbász vagy a füstölt oldalas élvezetét kár volna a karácsonyi napokra korlátozni. Magától értetődő persze, hogy akkor viszont „kötelező” mindazok számára, akik szeretnek finoman és hagyományos jó ízlés szerint étkezni.

 

Miért vásárolj most füstölt oldalast?

Előrelátásból érdemes már most beszerezni a füstölt oldalast az ünnepi asztalra. Nyilvánvaló, hogy idén is rengeteg fog fogyni belőle, ha az előbbi évek alapján jósolni lehet. Ne hagyd az utolsó percre, amikor annyi minden mást kell még beszerezni, és minden bolt korán zár!

A füstölt oldalas ugyanis kiválóan eláll akkor is, ha már most megveszed. És ha már kéznél van, miért ne végezhetnél egy kis előkóstolást? Elvégre személyesen is meg kell győződnünk arról, lehetőleg minél alaposabban, hogy mit adunk a vendégnek. Ha el is fogy az ünnepig, nálunk vár az újabb kiváló szállítmány füstölt oldalas!

 

„Ha nincs a kolbász a padláson, nem ér semmit a karácsony”

De egy kicsit komolyabbra fordítva a szót: nem véletlen az, hogy akár néphagyományainkra, például karácsonyi énekeinkre is rá lehetne bízni a Tóalmási termékek „reklámját”. Azért van ez, mert mi összhangban maradtunk azzal a hagyománnyal, amin a szép és hangulatos ünneplés máig is alapul.

Mert szénsavas-cukros, fekete színű üdítőital nélkül például talán még elképzelhető a magyar karácsony, de füstölt oldalas és káposzta nélkül mintha hiányozna belőle valami.

 

Ünnepeinknek megvannak a maguk ételei

Minden hagyományos ünnepünkhöz sajátos fogások, évről évre örömmel várt kulináris élmények társulnak. Nem állítom persze, hogy az ünnepi eseményben ez a legfontosabb. Ezek nélkül is meg lehet ünnepelni azt. Csak éppen nem érdemes. Mert nem teljes az élmény.

De olvasás közben is sokszor megesik, hogy megéhezik az ember. Ha kedved szottyant egy kis füstölt oldalasra, tekintsd meg kínálatunkat!
 

 

Vissza a hírekhez
Nem kell megvárni a karácsonyt a füstölt oldalassal
Vissza a tetejére