Hírek

Gyöngyösre érkezett a szerintünk legfinomabb házi kolbász

A „Tóalmási” az a márkanév, amiről a házi kolbászt nem csak vidéken, hanem a nagyvárosokban is ismerik. A remek füstölt szalonnát és egyéb ínyenc termékeket kínáló Tóalmási egyik legnagyobb érdemeként éppen azt tartja számon a szaksajtó, hogy az igazi magyar házi kolbászt ott is elérhetővé teszi, ahol egyébként (jobb híján!) a globalizált világ egyformasága jellemzi az étkezési kultúrát.

Házi kolbászok szakboltja Gyöngyösön

 

Nem érvényes persze ez a gasztronómiai egyformaság Gyöngyösre, ahol a Tóalmási termékei eddig is kaphatóak voltak. Most is a szép nevű Heves megyei városhoz kapcsolódik legújabb hírünk.

Büszkén jelenthetjük be ugyanis, hogy az általunk kínált füstölt húsok, szalonnák és házi kolbászok mostantól külön mintaboltban várják a gyöngyösieket.

Két ősi hagyományokkal rendelkező magyar tájegység teremt ez által kapcsolatot és ismerheti meg jobban egymást a legkellemesebb helyen: a finom falatokkal megterített asztal körül.

 

Tóalmási, de nem csak a miénk

Családi vállalkozásunk küldetése elejétől fogva az volt, hogy megtörje a magyarok étkezését is egyre inkább fenyegető unalmat és egyhangúságot. Még azelőtt, hogy hazánkban is mélyebb gyökereket eresztene az a világméretű „betegség”, hogy mindenki mindenhol ugyanazt eszi.

Mi bajunk az ilyen táplálkozással? Talán irigyeljük a fél világot etető nagyvállalatok sikereit?

 

Embereket etetni, de nem bármi áron

Így fogalmazhatnánk meg a mi hozzáállásunkat. Az üzleti siker szerintünk sohasem mehet a táplálkozásban érvényesülő fantázia rovására. Különben már nem beszélhetünk konyhaművészetről.
 
Persze nem is egészséges az a vásárlónak, ha adalékanyagokkal és ízfokozókkal bolondítjuk meg a húsok zamatát, ahelyett, hogy a helyi hagyományban felhalmozódott tudásra alapoznánk a receptjeinket.
 
Ha már mindenki mindenhol a világon ugyanazt fogja enni, csak egy lépés választ el attól, hogy pirulában vegyük be a tápanyagokat, és soha többé ne üljük körül a családi asztalt.

Mi nem szeretnénk eljutni egy ilyen világig. Ezért is terjeszkedünk a magunk módján, új boltokat nyitva országszerte, például most Gyöngyösön.

 

Tiltakozzunk együtt az egyformaság ellen!

Kóstold meg a legfinomabb házi kolbászokat!

 

Vissza a hírekhez
Gyöngyösre érkezett a szerintünk legfinomabb házi kolbász
Vissza a tetejére